Aanbieding details

  • Spanje
  • Valencia Binnenland
  • L'Alfas Del Pi
  • 4
  • 4

Beoordelingen

Over Appartement Amarilla App A

In het geliefde en zonnige plaatsje Albir (Costa Blanca) bevindt zich de luxueuze villa Amarilla. Door het perfecte klimaat, gemiddeld 300 zonnige dagen gedurende het jaar, is dit gebied uitgeroepen door de World Health Organisation, als het gezondste klimaat van Europa.

Villa Amarilla bestaat uit 5 luxueuze appartementen. Elk appartement is stijlvol ingericht en heeft alle faciliteiten binnen handbereik. Gemeenschappelijk kunt u gebruik maken van het zwembad en verwarmde jacuzzi (welke geborgen ligt in een grot). Daarnaast biedt de buitenbar, met barbecue/grill, een uitstekende mogelijkheid te genieten van de Spaanse nachten.

Appartement A is een compleet uitgerust appartement met keuken, woon-, bad- en twee slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Slaapkamer 1 heeft een 2-persoonsbed, grote opbergkast, airco en flat-screen TV (Nederlandse en internationale kanalen). De 2de slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden. De woonkamer heeft ook airconditioning en een grote flat-screen TV. De keuken is compleet uitgerust om alle maaltijden van de dag, indien gewenst, te kunnen bereiden. Het appartement heeft direct toegang tot het bargedeelte en zwembad met verwarmde jacuzzi.

Appartement Amarilla App A te boeken bij (1 resultaten)

Appartement Amarilla App A in L'Alfas Del Pi Spanje ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Appartement Amarilla App A

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 400,00

In het geliefde en zonnige plaatsje Albir (Costa Blanca) bevindt zich de luxueuze villa Amarilla. Door het perfecte klimaat, gemiddeld 300 zonnige dag...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Appartement Amarilla App A in L'Alfas Del Pi Valencia Binnenland Spanje

Appartement Amarilla App A L'Alfas Del Pi, Spanje

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking