RSS feed van BoekLastminute.com

Wat is RSS?

RSS (Really Simple Syndication) is een toepassing van XML en wordt gebruikt om links naar informatie op een website beschikbaar te stellen aan anderen. RSS is een simpele manier om de exacte informatie te krijgen die de bezoeker nodig is, zonder dagelijks naar een website te surfen om deze informatie op te zoeken. De informatie is altijd aanwezig en up-to-date.

Lastminute feed?

Met de RSS feed van BoekLastminute.com heeft u dagelijks een overzicht van de top 50 lastminute vakantie aanbiedingen over de hele wereld. U krijgt dagelijks de beste aanbieding om lastminute een vakantie te boeken. De RSS feed is wordt u gratis aangeboden door BoekLastminute.com.

Wanneer de feed gebruiken?

Als u op vakantie wilt gaan maar geen voorkeur heeft of niet weet waarheen u wilt gaan kunt u de RSS Lastminute Feed gebruiken. BoekLastminute.com zal u dagelijkse de top 50 beste aanbiedingen doen. Hiervoor hoeft u niet te zoeken op de website BoekLastminute.com wat u tijd bespaart. Vind u een geschikte aanbiedingen dan klikt u op de link in de feed u wordt gelijk naar de juiste pagina gestuurd. U kunt de feed eenvoudig toevoegen aan uw persoonlijke RSS reader die automatisch de laatste aanbiedingen ververst.

Waar komt de informatie vandaan?

De RSS informatie komt automatisch uit onze database met lastminute aanbiedingen en wordt ieder nacht van een update voorzien. Uw RSS reader haalt de laatste informatie binnen en zal deze tonen op uw scherm.

Hoe kan ik het lezen?

Een RSS reader gebruiken is eenvoudig: het is simpel! Internet Explorer en Outlook hebben tegenwoordig standaard RSS functionaliteit. Google en Yahoo hebben een gepersonaliseerde homepage waar u feeds toe kunt voegen. Verder zijn er verschillende feed readers zoals rssreader.com, pluck en newsgator. Deze programma's hebben een instructie waarmee u deze eenvoudig kunt installeren. Binnen enkele minuten heeft u de allerlaatste lastminute aanbiedingen beschikbaar.

Feed met de 50 beste lastminutes van BoekLastminute.com Top 50 lastminute feed van Boeklastminute.com