Over Boeklastminute.com

Wat doen wij?

BoekLastminute.com maakt deel uit van een groep websites:

- BoekLastminute.com
- Boek-Hotels.com
- BoekVakanties.com
- BoekVliegticket.com

Op deze websites willen we een zo groot mogelijk aanbod van lastminutes, reizen, vakanties, hotels en vliegtickets tonen. Daarvoor wordt dagelijkse onze database bijgewerkt met de laatste aanbiedingen van een groot aantal aanbieders.

Ons aanbod blijven we regelmatig uitbreiden met nieuwe landen, locaties en aanbieders. Hiervoor gaan wij op zoek naar de beste aanbiedingen zodat onze klanten verzekerd zijn van de laagste prijs.

Ons idee is dat er op internet behoefte is aan een plaats waar de verschillende aanbiedingen van reisorganisaties worden verzameld. Door het grote aanbod is het vaak voor u als klant moeilijk om alle websites te bezoeken. Wij nemen u dit werk uit handen en tonen op onze websites alle aanbiedingen van alle organisaties. Hierdoor boekt u een goedkope lastminute op BoekLastminute.com, de beste hotels wereldwijd op Boek-Hotels.com, een zomer of winter vakantie op BoekVakanties.com of een heel goedkoop vliegticket op BoekVliegticket.com.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op onze websites te zoeken in het complete aanbod van diverse reisorganisaties. Ons aanbod is erg uitgebreid!

Als vragen heeft of als u uw aanbiedingen op onze site wilt plaatsen kunt u contact opnemen via het contact formulier.