Aanbieding details

  • Spanje
  • Catalonië Binnenland
  • Cabrils
  • 4
  • 7

Beoordelingen

Over Cabrils

Dit schitterende huis bestaat uit twee verdiepingen beschikt over een garage voor twee auto's en staat in Cabrils. De ruime woonkamer heeft zeer grote ramen waardoor u schitterend zicht heeft op de zee. Meteen naast de woonkamer is een ultramoderne en ingerichte keuken waar u uw maaltijden kunt bereiden. Vanuit hier heeft u toegang naar de eetkamer en het terras met pergola. Een van de slaapkamers heeft een badkamer en suite en een inloopkast. Alle kamers zijn verder modern en er is veel daglicht. Als u het huis uitloopt naar komt u in een grote tuin met fruitbomen en een schitterend zwembad met ligstoelen. Ongeveer 10 minuten rijden bevindt zich het dorpje Vilassar de Mar met mooie stranden, diverse cafés en restaurants. Het geluid van de autosnelweg op 200 meter kan soms waargenomen worden.

Profiteer van onze exclusieve aanbieding "Rent a Chef" voor iedereen die tijdens de vakantie graag actief is en wil deelnemen aan een kookworkshop, waarbij onder leiding van een professionele kok een heerlijk menu wordt bereid. Desgewenst begeleidt en adviseert de kok u ook bij het kopen van de ingrediënten op de lokale markten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen u te laten verrassen en verwennen door onze chef-kok u een uitstekende maaltijd te laten bereiden. Geniet van dit mooi aanbod in een gezellige en vriendelijke sfeer. Prijzen op aanvraag.

Cabrils te boeken bij (1 resultaten)

Cabrils in Cabrils Spanje ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Cabrils

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 1149,00

Dit schitterende huis bestaat uit twee verdiepingen beschikt over een garage voor twee auto's en staat in Cabrils. De ruime woonkamer heeft zeer grote...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Cabrils in Cabrils Catalonië Binnenland Spanje

Cabrils Cabrils, Spanje

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking