Aanbieding details

  • Luxemburg
  • Diekirch, Vianden
  • Vianden
  • voordelig hotel arrangement
  • eigen vervoer

Beoordelingen

Over Hotel - Restaurant Petry

- 3x overnachten

- 3x ontbijten

- 1x 3-gangendiner

- gratis wandelkaart

- gratis gebruik van zwembad met wellnesscenter en fitnesscenter, Hotel Restaurant Petry is gelegen in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden in Luxemburg. Vianden ligt in de Ardennen aan de rand van een prachtig gerestaureerde burcht en wordt omringd door een heerlijk landschap. Wat Hotel Restaurant Petry bijzonder maakt, is het feit dat het een milieuvriendelijk hotel is. Zo worden de wc’s met regenwater gespoeld, wordt de warme lucht van het gebouw afgezogen om de instromende koude lucht te verwarmen en wordt de warmte die ontstaat bij het koelen van de koel- en vriesruimtes gebruikt om de douches van heet water te voorzien. Het hotel beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten waar u als hotelgast gebruik van kunt maken. Zo kunt u genieten in de sauna met relaxruimte, massage-douche, warmtebank, solarium of een massage. Ook heeft u gratis toegang tot het overdekte zwembad in het op 100 meter afstand gelegen Hotel Belle-Vue. Ook in uw culinaire behoeften wordt voorzien tijdens een verblijf in Hotel Restaurant Petry. Zo kunt u s ’avonds gezellig dineren en genieten van seizoensgerechten in het á la carte restaurant, of een pizza eten in de goed gewaardeerde pizzeria waar die pizza’s in een houtvuuroven gebakken worden. s ‘Ochtends kunt u van een uitgebreid ontbijt genieten in het ontbijtrestaurant. Kijk bij ‘Arrangementen en beschikbaarheid’ voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Hotel Restaurant Petry, met natuurlijk de laagste prijsgarantie.De hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche of bad en een toilet, televisie, telefoon en een minisafe. Het hotel beschikt over een privéparkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Hotel - Restaurant Petry te boeken bij (1 resultaten)

Hotel - Restaurant Petry in Vianden Luxemburg ook te boeken bij Voordeeluitjes

Hotel - Restaurant Petry

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 139,00

- 3x overnachten

- 3x ontbijten

- 1x 3-gangendiner

- gratis wandelkaart

- gratis gebruik van zwembad met w...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Hotel - Restaurant Petry in Vianden Diekirch, Vianden Luxemburg

Hotel - Restaurant Petry Vianden, Luxemburg

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking