Aanbieding details

  • Luxemburg
  • Diekirch, Luxemburg
  • Vianden
  • voordelig hotel arrangement
  • eigen vervoer

Beoordelingen

Over Hotel Belle-Vue Lux

- 3x overnachten

- 3x uitgebreid ontbijtbuffet

- 1x 3-gangendiner

- gratis gebruik van ons overdekt zwembad van met verschillende waterattracties en whirlpool, Hotel Belle-Vue Lux is gelegen aan de rand van het middeleeuwse stadje Vianden in Luxemburg. De stad kent een rijke geschiedenis en is op de kaart gezet door de grote Franse dichter Victor Hugo. Mede door Victor Hugo trekt de stad jaarlijks vele toeristen. Vianden ligt in het oosten van Luxemburg op ongeveer twee kilometer van de Duitse grens. Hotel Belle-Vue Lux is in 2007 geheel gerenoveerd en is een ecologisch hotel. In de zomer wordt Hotel Belle-Vue Lux geheel verwarmd door middel van zonne-energie en warmteterugwinning uit de koelcellen. In de wintermaanden wordt er gebruik gemaakt van houtsnippers. Ter ontspanning kunt u bij Hotel Belle-Vue Lux gebruik maken van de sauna, solarium, warmtebank, massage-douche en het fitnesscentrum, of een duik nemen in het overdekte zwembad. Daarnaast kunt u in de wellnessruimte genieten van een massage of een beautybehandeling. Het gastronomische à la carte restaurant nodigt u uit met een veelzijdig saladebuffet. In de ontbijtzaal begint u de dag goed met een stevig ontbijt. Daarnaast beschikt Hotel Belle-Vue Lux over een gezellige hotelbar waar tapbier geschonken wordt. Kijk bij ‘Arrangementen en beschikbaarheid’ voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Hotel Belle-Vue Lux, met natuurlijk de laagste prijsgarantie.De hotelkamers zijn voorzien van ergonomische lattoflexbedden, zithoek, tv en een badkamer met bad of douche. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid naast het hotel.

Hotel Belle-Vue Lux te boeken bij (1 resultaten)

Hotel Belle-Vue Lux in Vianden Luxemburg ook te boeken bij Voordeeluitjes

Hotel Belle-Vue Lux

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 156,00

- 3x overnachten

- 3x uitgebreid ontbijtbuffet

- 1x 3-gangendiner

- gratis gebruik van ons overdekt zwembad van met ver...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Hotel Belle-Vue Lux in Vianden Diekirch, Luxemburg Luxemburg

Hotel Belle-Vue Lux Vianden, Luxemburg

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking