Aanbieding details

  • Luxemburg
  • Diekirch, Luxemburg
  • Bourscheid
  • voordelig hotel arrangement
  • eigen vervoer

Beoordelingen

Over Hotel St. Fiacre

Boek nu een standaard kamer incl. ontbijt, Hotel St. Fiacre wordt omringd door de heuvels van de Luxemburgse Ardennen in het plaatsje Bourscheid. Het hotel ligt midden in de groene natuur en biedt een prachtig uitzicht op het kasteel Bourscheid. Het hotel is een prima startpunt voor het maken van wandel-, fiets- en motortochten. Luxemburg stad, Airport Luxemburg en het Luxemburgse Moezelgebied zijn vanaf het hotel binnen 45 minuten te bereiken. Hotel St. Fiacre is al vier generaties lang in de handen van Mathieu– Feidt, en de huidige generatie waarborgt de hoge kwaliteit van het hotel. In het restaurant van het hotel geniet u van een uitzicht op de Sauervallei terwijl u zich laat verwennen door de vakkennis en kwaliteiten van de chef-kok. Er worden in het restaurant regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Bij mooi weer is de kleine, sfeervolle tuin geopend om in de frisse lucht van een drankje te genieten. Kijk bij ‘Arrangementen en beschikbaarheid’ voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Hotel St. Fiacre met natuurlijk de laagste prijsgarantie.De hotelkamers van Hotel St. Fiacre zijn comfortabel ingericht met moderne faciliteiten. De hotelkamers zijn voorzien van een kluis, bureau, telefoon met buitenlijn, wekkerradio en een badkamer met douche en toilet. Een deel van de kamers heeft een eigen balkon of salon. U kunt gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid en heeft daarnaast gratis toegang tot draadloos internet.

Hotel St. Fiacre te boeken bij (1 resultaten)

Hotel St. Fiacre in Bourscheid Luxemburg ook te boeken bij Voordeeluitjes

Hotel St. Fiacre

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 49,50

Boek nu een standaard kamer incl. ontbijt, Hotel St. Fiacre wordt omringd door de heuvels van de Luxemburgse Ardennen in het plaatsje Bourschei...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Hotel St. Fiacre in Bourscheid Diekirch, Luxemburg Luxemburg

Hotel St. Fiacre Bourscheid, Luxemburg

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking