Aanbieding details

  • Luxemburg
  • Diekirch, Clervaux
  • Hoscheid
  • voordelig hotel arrangement
  • eigen vervoer

Beoordelingen

Over Hotel Des Ardennes

- 2x overnachten

- 2x uitgebreid ontbijtbuffet

- 1x 3-gangen keuzediner (1e dag)

- wandelroutekaart, Hotel des Ardennes ligt in de Luxemburgse Ardennen op 498 meter hoogte in het dorp Hoscheid. Hoscheid is in de afgelopen 10 jaar maar liefst vier keer bekroond als mooiste bloemendorp van Noord-Luxemburg. Hotel des Ardennes is de ideale uitvalsbasis om de natuur en het land Luxemburg te ontdekken. In de buurt van het hotel liggen de plaatsen Vianden, Diekirch en Clervaux met diverse toeristische bezienswaardigheden. Het gebouw waarin Hotel des Ardennes gevestigd is, deed in 1900 dienst als postkoetshalte. Tijdens het Ardennenoffensief werd het gebouw door de bombardementen verwoest. In 1948 is het weer opgebouwd en sinds 1980 is het hotel in handen van de huidige Nederlandse eigenaar, die in 2009 alle hotelkamers volledig heeft gerenoveerd. Hotel des Ardennes heeft een gezellig café waar u een drankje en een hapje kunt nuttigen. In het restaurant worden gerechten uit een Franse keuken met een internationaal tintje geserveerd. In de wijnkelder vindt u altijd een passend wijntje voor bij uw menu. Kijk bij ‘Arrangementen en beschikbaarheid’ voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Hotel des Ardennes met natuurlijk de laagste prijsgarantie.De hotelkamers van Hotel des Ardennes zijn voorzien van radio, flatscreen-tv, haardroger, mini-safe en een badkamer met bad of douche en een toilet.

Hotel Des Ardennes te boeken bij (1 resultaten)

Hotel Des Ardennes in Hoscheid Luxemburg ook te boeken bij Voordeeluitjes

Hotel Des Ardennes

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 85,00

- 2x overnachten

- 2x uitgebreid ontbijtbuffet

- 1x 3-gangen keuzediner (1e dag)

- wandelroutekaart, Hotel des Ardenn...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Hotel Des Ardennes in Hoscheid Diekirch, Clervaux Luxemburg

Hotel Des Ardennes Hoscheid, Luxemburg

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking