Hotel details Studio Apartment Bonaca

Aanbieding details

  • Kroatië
  • Noord Dalmatië
  • Seline
  • 3
  • 2

Beoordelingen

Over Studio Apartment Bonaca

De studio Bonaca ligt in Seline langs de kust van de Adriatische Zee op een domein van 1050 m2 in het midden van Paklenica Riviera, op 40 km afstand van Zadar. In de ruime voortuin is een barbecue, die alle gasten mogen gebruiken, en voldoende parkeergelegenheid. Er is een wasruimte voor de gasten op het gelijkvloers in het huis.

De Paklenica Riviera grenst aan berg en zee, de Middellandse Zee, met een hooglandklimaat. Een mooi kiezelstrand ligt op slechts 200 meter afstand van het huis en strekt zich uit over 800 m tot het naburige dorp, Starigrad-Paklenica genaamd. Deze accommodatie is ideaal voor liefhebbers van het buitenleven die een actieve vakantie beogen. De toegang tot het belangrijkste klimcentrum in Kroatië, het Nationaal park Paklenica, ligt op slechts 1 km afstand. Het Park heeft 150-200 km wegen en paden. Binnen een straal van 120 km zijn er nog 3 andere Nationale Parken: de Plitvice-meren, de Krka-watervallen en de Kornati-eilanden. Een kristalheldere zee, kilometers kiezelstranden, bergtoppen, fietspaden, zeilschool, nabijheid van de oude stad Zadar en culturele evenementen zoals het Paklenica filmfestival maken Paklenica Riviera tot een ideale vakantieplek.

Studio Apartment Bonaca te boeken bij (1 resultaten)

Studio Apartment Bonaca in Seline Kroatië ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Studio Apartment Bonaca

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 304,00

De studio Bonaca ligt in Seline langs de kust van de Adriatische Zee op een domein van 1050 m2 in het midden van Paklenica Riviera, op 40 km afstand v...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Studio Apartment Bonaca in Seline Noord Dalmatië Kroatië

Studio Apartment Bonaca Seline, Kroatië

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking