Hotel details Villaggio Le Querce

Aanbieding details

  • Italië
  • Toscane/Elba
  • Sorano GR
  • 3
  • 4

Beoordelingen

Over Villaggio Le Querce

Slechts 1,5 boven de romantische stad van tufsteen Sorano Deze vrolijke appartementen zijn met een terras / balkon in een gecultiveerde residentie met 22 eenheden (zie IT-10898, 175, 176 en 177). De appartementen zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht en elk heeft een eigen zithoek op het terras of in de tuin. Kinderbed op aanvraag. Op het grote parkachtige terrein voor de gasten om een goede tijd te hebben: een groot zwembad met zonneterras; Nog een ronde zwembad met whirlpool; verschillende zithoeken en een barbecue zijn beschikbaar. Zelfs de kleintjes krijgen hun geld, hetzij op de speelplaats in het eikenbos en tafeltennis op het overdekte terras gemeenschap. Het ontbijtbuffet in de wintertuin en wellnessruimte in de tufsteen grot (toeslag). Ideaal voor koppels en jonge gezinnen, die hun vakantie willen doorbrengen in de frisse lucht en in een prachtige omgeving. Excursies naar de nabijgelegen steden van tufsteen Maremma (Pitigliano 8 km) zijn net zo waardevol als rondleidingen door de oude Etruskische necropolis (Sovana 9 km); Lake Bolsena ligt op slechts 25 km afstand. Ook een dag zwemmen door de zee is niet een probleem, kan de zandstranden van Giannella gemakkelijk te bereiken in een uur rijden (60 km).

Villaggio Le Querce te boeken bij (1 resultaten)

Villaggio Le Querce in Sorano GR Italië ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Villaggio Le Querce

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 329,00

Slechts 1,5 boven de romantische stad van tufsteen Sorano Deze vrolijke appartementen zijn met een terras / balkon in een gecultiveerde residentie met...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Villaggio Le Querce in Sorano GR Toscane/Elba Italië

Villaggio Le Querce Sorano GR, Italië

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking