Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Provence-Alpes-Côte D'Azur
  • Saumane-de-Vaucluse
  • 5
  • 6

Beoordelingen

Over Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE

Vrijstaande, sfeervolle villa op het mooie domaine Les Demeures du Luc bij Saumane-de-Vaucluse (2 km). Het recent gebouwde domaine heeft 44 vrijstaande villa's, een tennisbaan, een heerlijk groot, gemeenschappelijk zwembad en een apart kinderbadje.

Je stijlvolle villa ligt rustig aan de bosrand en heeft een heerlijke, grote tuin met veel privacy. Er zijn gezellige terrassen (zowel in de zon als in de schaduw) en een jeu-de-boulesbaan. De inrichting is zeer verzorgd, de vertrekken zijn ruim en smaakvol gedecoreerd.

Vanuit hier wandel en fiets je zo naar de mooiste dorpjes van de Provence. Het pittoreske dorpje La-Fontaine-de-Vaucluse (2 km) bijvoorbeeld, waar de mooie rivier de Sorgue ontspringt uit een indrukwekkende rotspartij. Of het gezellige dorpje L'isle-sur-la-Sorgue (3 km) met de brocantewinkeltjes. Voor een grote stad ga je naar Avignon (33 km) met het bekende pausenpaleis. De kinderen verras je met het boomklimpark in Saumane-de-Vaucluse en voor kleine durfals is er een kinderkayak parcours (speciaal voor kinderen van 3 - 8 jaar) bij Fontaine-de-Vaucluse. Cultuurliefhebbers bezoeken de Cathedrale d'images in het pittoreske Baux-de-Provence (49 km) en het mooie Arles (86 km).

Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE te boeken bij (1 resultaten)

Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE in Saumane-de-Vaucluse Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 954,00

Vrijstaande, sfeervolle villa op het mooie domaine Les Demeures du Luc bij Saumane-de-Vaucluse (2 km). Het recent gebouwde domaine heeft 44 vrijstaand...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE in Saumane-de-Vaucluse Provence-Alpes-Côte D'Azur Frankrijk

Villa - SAUMANE-DE-VAUCLUSE Saumane-de-Vaucluse, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking