Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Noord Alpen
  • Le Grand Bornand
  • 2
  • 6

Beoordelingen

Over Grand Bornand

De appartementen zijn verdeeld over grote chalets van maximaal 4 verdiepingen, die zijn gelegen in "Le Village" (1000 m.) of in"Chinaillon" (1300 m). Residentie "Grand Bornand", van 4 verdiepingen. In de plaats, 400 m van het centrum, 400 m van het skigebied. Toegangsweg tot aan het huis (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Parkeerplaats bij het huis. Winkel, levensmiddelenwinkel, restaurant 400 m, station "Annecy TGV" 30 km. Golfterrein 6 km, ski faciliteiten, skipisten, rodelbaan 400 m. Attracties in de buurt: Genève GVA 50 km, Annecy 32 km, La Clusaz 10 km. Bekende skigebieden kunnen gemakkelijk worden bereikt: Le Grand Bornand. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: Annecy 32 km, Aix-les-bains 74 km. Wandelgebied Le Massif des Aravais, Site Natura 2000. Let op: auto noodzakelijk. Openingstijden van de receptie 16:00-18:00 uur. Geschikt voor families. Gratis skibus. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. De afstand naar de winkels, restaurants en het skigebied is afhankelijk van de ligging van de residentie in de plaats. Het varieert van 400 m - 800 m. De appartementen dienen bij vertrek schoon achtergelaten te worden. Parkeerplaats.

Grand Bornand te boeken bij (1 resultaten)

Grand Bornand in Le Grand Bornand Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Grand Bornand

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 510,00

De appartementen zijn verdeeld over grote chalets van maximaal 4 verdiepingen, die zijn gelegen in "Le Village" (1000 m.) of in"Chinaillon" (1300 m). ...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Grand Bornand in Le Grand Bornand Noord Alpen Frankrijk

Grand Bornand Le Grand Bornand, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking