Hotel details Appartement Le Domaine De L'Arselle

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Noord Alpen
  • Chamrousse
  • 4
  • 8

Beoordelingen

Over Appartement Le Domaine De L'Arselle

De appartementen van Domaine de L'Arselle in Chamrousse, zijn gelegen op 30 km ten zuidoosten van Grenoble en 1700 m boven de zeespiegel aan de zuidkant van het Belledonne Massief. U bevindt zich hier op slechts een uur rijden van Lyon en Valence. Dit gebied is een favoriete plek om uw vakantie door te brengen. De bergruggen zijn rijk aan talloze paden voor wandelaars en mountainbikers. U vindt er een skigebied met een hoogde tot 2250 m en het is perfect voor zowel beginners als gevorderden. U kunt vanaf uw appartement zo de stoeltjeslift in lopen, welke u rechtstreekst naar de vele skipistes brengt. Deze skipisten zijn uitgestrekt over de flanken van de bergen van Croix de Chamrousse. In totaal vindt u in het skigebied 92 km geprepareerde pistes en 22 liften . Snowboarders kunnen echt genieten van het 'funpark' en langlaufers hebben 37 km aan loipes tot hun beschikking. Ter plaatse zijn skiverhuur en een winkel aanwezig. De gasten van Le Domaine de L'Arselle kunnen genieten van allerlei soorten kortingen. Aan het eind van de dag kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of in het verwarmde buitenzwembad. Le Domaine de L'Arselle is weg van alle drukte en perfect gecombineerd met de prachtige natuur met uitzicht op de bergen en is alleen toegankelijk voor de bewoners van deze modern gebouwde appartementen. U mag uw auto laden en lossen bij de appartementen maar de rest van de tijd zal de auto moeten worden geparkeerd op de parkeerplaats buiten het complex dat slechts 3 verdiepingen hoog is met uitzicht op de bergen. De appartementen van Domaine de L'Arselle hebben een kluis voor het opbergen van uw skiuitrusting. U kunt ook met uw hond gaan wandelen, mits deze aangelijnd is. Op de pistes zijn honden ALTIJD verboden. Het gebruik van de televisie wordt ter plaatse betaald. De appartementen van het Domaine de L'Arselle is een bijzonder leuke uitvalsbasis, vooral voor degenen die graag de natuurlijke omgeving verkennen.

Appartement Le Domaine De L'Arselle te boeken bij (1 resultaten)

Appartement Le Domaine De L'Arselle in Chamrousse Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Appartement Le Domaine De L'Arselle

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 541,00

De appartementen van Domaine de L'Arselle in Chamrousse, zijn gelegen op 30 km ten zuidoosten van Grenoble en 1700 m boven de zeespiegel aan de zuidka...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Appartement Le Domaine De L'Arselle in Chamrousse Noord Alpen Frankrijk

Appartement Le Domaine De L'Arselle Chamrousse, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking