Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Jura
  • Saint-Maurice-Crillat
  • 3
  • 6

Beoordelingen

Over ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04

Heerlijk in het groen gelegen huis. Het is gebouwd tegen een heuvel en omgeven door een ruime grastuin. Vanaf het grote balkon (aan twee zijden, met buitentrap) heb je prachtig uitzicht op de beboste heuvels aan de overzijde en op de kids die beneden in de tuin lekker kunnen ravotten. Het interieur is keurig verzorgd en sfeervol, met veel hout afgewerkt.

Het huis is lekker rustig gelegen in het merengebied van de Jura, zo tussen het bezienswaardige Lons-le-Saunier (25 km) en de Zwitserse grens (40 km) in. Het dichtstbijzijnde meer vind je al op 5 km bij Clairvaux-les-Lacs. Enkele andere bezienswaardigheden zijn de indrukwekkende watervallen van de Hérisson (10 km), het uitzichtpunt Pic de l'Aigle (13 km) met panoramisch uitzicht en de grotten Cirque-de-Baume bij Lons-le-Saunier. Tennisbaan, markt, supermarkt, bank, postkantoor en bakker in Clairvaux-les-Lacs. Restaurant in St. Maurice-Crillat (4 km).

Ga voor de afwisseling naar de volgende meren: Ilay (10 km), Chalain (23 km), Vouglans (35 km) of het allergrootste meer net over de grens: dat van Genève (64 km). Rij je een klein half uurtje door, dan kom je in de gelijknamige stad.

ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04 te boeken bij (1 resultaten)

ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04 in Saint-Maurice-Crillat Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 735,00

Heerlijk in het groen gelegen huis. Het is gebouwd tegen een heuvel en omgeven door een ruime grastuin. Vanaf het grote balkon (aan twee zijden, met b...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04 in Saint-Maurice-Crillat Jura Frankrijk

ST MAURICE-CRILLAT FR-39130-04 Saint-Maurice-Crillat, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking