Hotel details Chalet - FONCINE-LE-HAUT

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Jura
  • Foncine-le-Haut
  • 4
  • 4

Beoordelingen

Over Chalet - FONCINE-LE-HAUT

Dit chalet ligt op ca. 850 m hoogte in een klein gehucht op ca. 2 km van Foncine-le-Haut. Het ligt heerlijk rustig met vele mogelijkheden in de nabije omgeving om dit mooie berggebied te leren kennen. Zowel het in- als exterieur zit boordevol leuke verrassingen vol charme. Binnen vind je de warme en gezellige sfeer terug die helemaal bij een chalet past: veel hout in combinatie met rode tinten.

Wandelen doe je hier meteen vanuit huis, zo de bossen in van de Mont Noir waar je midden in zit. Een prachtig natuurgebied met overal kraakheldere bergstroompjes, uitzichtpunten en watervallen. De meest bekende watervallen zijn de Cascade du Hérrisson (21 km). De sportievelingen kunnen een mountainbike huren in St. Laurent-en-Grandvaux (15 km). Langlaufen kan in sneeuwperiodes zo vanuit huis. Bakker, supermarkt, restaurant en tennisbaan in Foncine-le-Haut (2 km). Golfbaan bij Chapelles-des-Bois (17 km).

In Malbuisson (26 km) vind je een groot recreatiemeer met strand. Zwembad in Morbier (19 km). In het plaatsje Noizeroy (26 km) bezoek je de ruïnes van een middeleeuws kasteel. Nog meer leuke excursies doe je naar het buurland Zwitserland dat slechts op 40 km ligt.

Chalet - FONCINE-LE-HAUT te boeken bij (1 resultaten)

Chalet - FONCINE-LE-HAUT in Foncine-le-Haut Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Chalet - FONCINE-LE-HAUT

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 678,00

Dit chalet ligt op ca. 850 m hoogte in een klein gehucht op ca. 2 km van Foncine-le-Haut. Het ligt heerlijk rustig met vele mogelijkheden in de nabije...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Chalet - FONCINE-LE-HAUT in Foncine-le-Haut Jura Frankrijk

Chalet - FONCINE-LE-HAUT Foncine-le-Haut, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking