Hotel details Appartement Flocons D'Argent

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Noord Alpen
  • Aussois
  • 3
  • 4

Beoordelingen

Over Appartement Flocons D'Argent

Appartement Flocons d'Argent ligt in het gemoedelijke Alpendorp Aussois, 9 km ten noordoosten van Modane (autoweg A43 en TGV treinstation). U woont hier aan de rand van het natuurpark Parc National de la Vanoise. Dit appartementencomplex staat direct aan het skidomein van dit plaatsje. Ook in de zomer is dit een leuke vakantiebestemming. De prachtige omgeving met haar specifieke flora en fauna kunt u ook prima te voet (racketwandelen) ontdekken. Het dorpje Aussois beschikt over een ruim aanbod aan winkeltjes en restaurantjes, vrijwel allemaal op loopafstand van uw appartement. Het appartementencomplex Les Flocons d'Argent beschikt over vele faciliteiten en er zijn liften aanwezig. Gratis toegang tot bescheiden fitnessruimte en verwarmd zwembad. Parkeerplaats buiten (gratis) of overdekt (€ 10/week, te reserveren, op = op). Uw appartement bevindt zich op de BG, 1e, 2e, 3e, 4e of 5e etage van appartement Flocons d'Argent. De slaapkamer bevindt zich in sommige gevallen op de 1e etage binnen uw appartement. Sommige appartementen bij appartement Flocons d'Argent zijn uitgerust met een douche met wastafel en toilet (in plaats van een badkamer en een apart toilet).

Appartement Flocons D'Argent te boeken bij (1 resultaten)

Appartement Flocons D'Argent in Aussois Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Appartement Flocons D'Argent

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 217,00

Appartement Flocons d'Argent ligt in het gemoedelijke Alpendorp Aussois, 9 km ten noordoosten van Modane (autoweg A43 en TGV treinstation). U woont hi...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Appartement Flocons D'Argent in Aussois Noord Alpen Frankrijk

Appartement Flocons D'Argent Aussois, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking