Hotel details Alfama - Castelo Picao

Aanbieding details

 • PT
 • Lissabon
 • Lissabon
 • 2
 • 7
 • 2

Beoordelingen

Over Alfama - Castelo Picao

Alfama, een van de oudste wijken van Lissabon, met haar Middeleeuwse uitstraling, geniet niet alleen optimale ligging (10 min. wandelen naar de wijken Baixa en Barrio Alto, 5 min. naar het St. George's Kasteel), maar het is ook de wijk waar men het traditionele leven in deze indrukwekkende hoofdstad van dichtbij kunt beleven. U vindt er kleine, smalle straatjes met onverwachte wendingen en charmante pleinen, met overal kleine winkeltjes, cafe's en restaurants; dé ideale locatie voor de écht Lissabon-beleving!

Het appartement (1e verdieping) ligt in het hoger gelegen deel van Alfama, vlakbij de rivier Largo de S. Salvador, ca. 200m. van de 'Miradouro', met spectaculaire uitzichten, S. Luzia, en de beroemde tram nr. 28. De taxi stopt op 30 meter van het appartement, zodat het gemakkelijk bereikbaar is, en u alle delen van de stad snel kunt bezoeken.
Het appartement is licht, een smal balkon met toegang vanuit de woonkamer, waarop u een groot deel van de dag in de zon kunt zitten, uitkijkend over de smalle straatjes van Alfama. Vanuit de slaapkamers heeft u uitzicht over de rivier de Taag en de karakteristieke daken van Alfama. Er zijn 2 slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, zodat het appartement ook voor 4 personen te huur is voor een speciale prijs. Het heeft een prettige uitstraling en is met smaak ingericht. TV, CD en DVD zijn aanwezig, de keuken is volledig uitgerust met o.a. een wasmachine, dus ook als u een hele week van Lissabon wilt genieten, bent u aan het juiste adres!

Alfama - Castelo Picao te boeken bij (1 resultaten)

Alfama - Castelo Picao in Lissabon PT ook te boeken bij Belvilla.nl Vakantiehuizen

Alfama - Castelo Picao

Aantal dagen:
7
VANAF€ 604,00

Alfama, een van de oudste wijken van Lissabon, met haar Middeleeuwse uitstraling, geniet niet alleen optimale ligging (10 min. wandelen naar de wijken...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Alfama - Castelo Picao in Lissabon Lissabon PT

Alfama - Castelo Picao Lissabon, PT

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

 • UitstekendUitstekend
 • GoedGoed
 • GemiddeldGemiddeld
 • SlechtSlecht
 • BedroevendBedroevend

Opmerking